جمعه ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
شهادت رهبر انقلاب موجب مانایی گفتمان مقاومت شد

حوزه/ امام جمعه نهبندان با اشاره به شرایط حساس کشور تأکید کرد: شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی نه‌تنها خللی در مسیر انقلاب ایجاد نکرد، بلکه گفتمان محوری آن یعنی توحید، استقلال و مقابله با نظام سلطه را بیش از پیش تثبیت و بیمه کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد نجمی‌پور در خطبه‌های نماز جمعه ۱۵ اسفندماه شهر نهبندان با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی «قدّس‌ سرّه‌ الشّریف» اظهار داشت: شهادت رهبر عزیزمان در واقع گفتمان محوری انقلاب و نظام اسلامی را بیمه کرد. به گفته وی، محور اصلی انقلاب اسلامی همان مفهومی است که در پرچم جمهوری اسلامی تجلی یافته؛ یعنی توحید به معنای نفی عبودیت غیرخدا و در نتیجه نفی دستگاه استکبار و نظام سلطه جهانی.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مزیت‌های ایران اسلامی در جهان امروز ایستادگی در برابر قدرت‌های سلطه‌گر است، تصریح کرد: آنچه ایران را از بسیاری از دولت‌ها و ملت‌ها متمایز می‌کند، این است که در مقام یک نظام حاکمیتی، تسلیم فشارها و خواسته‌های نظام سلطه نمی‌شود.

امام جمعه نهبندان همچنین از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حضور گسترده مردم در صحنه قدردانی کرد و گفت: حضور فعال و آگاهانه مردم در این روزها یک ضرورت اساسی برای حفظ استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.

وی با تأکید بر نقش حضور مردمی در تأمین امنیت شهرها افزود: حضور مردم در مساجد و محلات برای جلوگیری از فعالیت تروریست‌های مسلح و جلوگیری از شکل‌گیری جنگ شهری اهمیت زیادی دارد. بهترین راه خنثی‌سازی نقشه‌های دشمن نیز حضور مستمر مردم در صحنه است؛ بنابراین لازم است این اجتماعات و مراسم‌ها هر شب ادامه یابد تا دشمن بداند ملت ایران با انسجام ملی هر توطئه‌ای را خنثی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد نجمی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در شرایط امروز، هر سخنی درباره توقف جنگ یا آتش‌بس به معنای خیانت به خون امام شهیدمان است.

وی افزود: فرهنگ مقاومت در کشور موجب پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های موشکی، هسته‌ای و پزشکی شده، در حالی که فرهنگ سازش و مذاکره نتیجه‌ای جز آسیب در اقتصاد و فرهنگ و جسورتر شدن دشمن نداشته است.

وی ادامه داد: این جنگ پیش از آنکه رقابتی بر سر تجهیزات نظامی یا فناوری‌های پیشرفته باشد، نبرد اراده‌هاست و در چنین نبردی، اراده ملت ایران پیروز خواهد شد.

امام جمعه نهبندان در پایان تأکید کرد: هرکس خواهان امنیت برای خود و فرزندانش در این سرزمین است، امروز زمان ایفای نقش او فرا رسیده است. امروز زمان خطا کردن، کنار ایستادن یا طرح گلایه‌ها نیست؛ زیرا موجودیت کشور در میان است. دشمنانی که امروز به سوی ما هجوم آورده‌اند در طول تاریخ خود هرگز جایی را آباد نکرده‌اند و هرجا قدم گذاشته‌اند، جز ویرانی، قتل و غارت و بدبختی به همراه نیاورده‌اند.

انتهای خبر/11

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha